četvrtak, 5. veljače 2015.

nova akcija, nova 'reklama'

subota 7.2. od 13 sati donosi novu akciju Hrana, a ne oružje. za početak, hvala svima koji su podržali i podržavaju akciju, koji su posjetili i donirali za benefit party prošle subote. bilo je super, bilo je zanimljivo, skupilo se super. ovosubotnja hrana će biti značajno bogatija, za početak, začinski :):)

sutra (6.2., petak) novo je skupljanje hrane na velikoj placi - ako ste zainteresirani, pridružite se od 13 sati.

a sad, kako prepozanti akciju Hrana, a ne oružje?
1. hrana
2. literatura
3. transparent

= bez bilo koje od tri navedene točke – nije riječ o kolektivu Hrana, a ne oružje. ako je dostupna samo hrana, puno je reći i da se samo trenutno utažuje glad pojedinaca bez ikakve dugotrajne 'posljedice'. akcijom koja se održava jednom u dva tjedna teško se mogu riješiti glad u svijetu, nepravde... bez literature (i dobre riječi) ne ostavlja se nikakav trag, već se samo na dva sata, odnosno vrijeme trajanje akcije nešto događa, na nekom mjestu. transparent treba jasno dati do znanja ne samo što ovaj kolektiv je, već i što nije (nije Crveni križ, nije dobrotvorna organizacija, nije politička stranka). letak daje i riječ više od usmene, moguće ga je ponovno pročitati, ali i proslijediti. možda bi bilo zgodno na letak napisati i termin sljedeće akcije.. pa neka se čita kao pozivnica za uključivanje u akciju, dijeljenje ideja ili dolazak na skromnu 'gozbu'.

više od obroka? obrok s porukom.

izrađena je i nova 'reklama' koju ćete moći vidjeti tijekom sljedeće akcije, a postupak DIY reciklaže ispod..Nema komentara:

Objavi komentar